Apps du ikke kan undvære

Apps du ikke kan undvære når du skal til USA

Der er bare nogle apps du ikke kan undvære når du rejser rundt i USA. Her er mit bud på 3 jeg ikke kan undvære!

Apps du ikke kan undvære på din tur til USA! To die for apps (okay, måske lige knap). Men i hvert fald absolut must have Apps, som alle er nogle du kan bruge offline. Det vil sige du kan bruge dem uden at bruge noget data, wifi eller lignende.

Jeg har egentlig ikke noget stort forbrug af apps, hverken hjemme eller når jeg rejser (til stor irritation for min 13 årige søn, som synes jeg er lidt til grin når det kommer til teknik!?), der er dog 3 apps jeg under ingen omstændigheder har lyst til at undvære.

Apps du ikke kan undvære når du rejser til USAmaps.me
Er en app, som du henter offline kort på,enten inden du rejser hjemmefra, eller når du ankommer til dit hotel (hvis der er adgang til internettet vel at mærke). Når du først har hentet kortet ned på din telefon, kan du bruge det når du bevæger dig rundt i landet UDEN at være på nettet.
Det kan fx. være kort over New York, Californien eller en hvilken som helst anden stat i USA.
Super smart, særligt hvis du er på gåben, cykel eller segway.

 

 

Apps du ikke kan undvære når du rejser til New YorkNew York Subway kort på telefonen
Er fuldstændig uundværlig, hvis du rejser til New York. Det er et subway kort, som du også kan bruge offline – altså uden at have adgang til internettet. Du kan se gader, subway stationer og ja alt hvad du har brug for, for at kunne finde rundt i New York.
App’en hedder NYC Subway.

 

 

 

 

Apps du ikke kan undvære i USA rejsetipsTripAdvisor City Guide
Er særligt god når du skal finde spisesteder eller attraktioner i nærheden af dig. Særligt i Washington DC brugte jeg den meget (det er fa…. ikke til at finde noget at spise i den by, hvis ikke du ved hvor du skal hen!)