Billetter der skal købes hjemmefra

Billetter der skal købes hjemmefra til populære attraktioner i USA

Vær obs på billetter der skal købes hjemmefra. Nogle attraktioner i USA er så besøgte at man er nødt til at bestille billet i forvejen.

Undgå at blive skuffet og sæt dig ind i hvilke billetter der skal købes hjemmefra. Her har du et udpluk af de attraktioner jeg har besøgt i USA.

Alcatraz Island, San Francisco
Hvis du går ind på Alcatraz Cruises hjemmeside bliver du som det første præsenteret for 3 videoer. De beskriver så fint at Alcatraz Cruises er de eneste der sejler til Alcatraz, og som rent faktisk må lægge til kajen på øen, så man skal ikke købe sine billetter andre steder da de også garanterer den laveste pris.

Billetterne kan godt være udsolgt når du kommer til kontoret – medmindre selvfølgelig du har bestilt dem hjemmefra.
Vi gav i 2013 $30 pr. person incl. audio tour (børn over 11 er voksne).
Når du bestiller hjemmefra vælger du både dag og tidspunkt på dagen. De anbefaler at du kommer til kajen – pier 33 – 30 minutter før afgang.

Et lille tip; hav ikke kun shorts & t-shirt på. Vejret er lidt lunefuldt i San Fransisco og særligt ude på vandet. Hav tøj på (eller med) til du kan tage mere af eller på – alt efter hvordan vejret lige synes det skal være den dag.

Universal Studios Hollywood
Vi valgte at bestille “Front of Line Pass” til den nette sum af $159,99 pr. person (2013), og valgte at bestille dem i forvejen da der kun er et vist antal billetter af denne art til salg pr. dag.
Når du bestiller i forvejen, skal du ikke vælge hvilken dag du har tænkt dig at komme. Du køber til fx. forår, sommer eller vinter sæson. Skulle det være skiltet at “Front of Line Pass” er udsolgt når I ankommer til parken, vil det ikke have indflydelse på jeres billetter da I har bestilt i forvejen.
Med et “Front of Line Pass” kan I springe køen over OG der er reserveret plads til hver show. 
“Front of Line Pass” kan særligt anbefales i sommermånederne. 

Jeg vil til en hver tid tage herind – også uden børn.
Læs mere om Universal på deres hjemmeside eller ved at klikke HER.

Billetter der skal købes hjemmefra til din tur i New York, klik her.

2 comments on “Billetter der skal købes hjemmefra
 1. Ditte says:

  Jeg har kigget lidt på billetpriserne til Universal Studios, og er ikke sikker på, om jeg har forstået det korrekt. Hvis jeg køber en front of Line ticket, skal jeg så også købe en almindelig billet, eller gælder den også som billet til det hele, og ikke kun til at komme foran i køen? 🙂

  • Admin says:

   Hej Ditte,

   Det er korrekt 🙂 Hvis du køber Front of Line Ticket er det BÅDE din billet til parken og til at komme først i køen 🙂

   Rigtig god tur!
   Kh Tanya