Comeback til en gammel klassiker

Comeback til en gammel klassiker Notesbog roadtrip californien usarejsetips

Gør plads til et comeback til en gammel klassiker. Kinabogen er for mig uundværlig når jeg er på roadtrip i USA.

Når jeg er på tur, uanset om det er en kort tur eller en længere tur som et roadtrip, så har jeg naturligvis en lille laptop med. Jeg sørger for at holde familie og venner opdateret på vores “postkort” (dvs. en facebook side kun for særligt inviterede) og jeg blogger naturligvis også. Men når jeg skal holde styr på mange adresser, gode tips (fx. restauranter, udsigtspunkter eller lign. jeg har fået hjemmefra ) og oplever mange ting, som man jo gør når man er ude at rejse, så synes jeg det er praktisk at have en lille notesbog med.

Har du bestilt hoteller hjemmefra
Jeg noterer hjemmefra adresserne på alle de forudbestilte hoteller, og skriver hvor lang tid Google Maps regner med ruten vi skal køre tager. Bare i grove timer, og så har jeg den i handskerummet i bilen.

Hver gang vi så forlader et hotel, taler vi om i bilen hvad vi synes var godt ved hotellet og hvad der var mindre godt. Skal hotellet have en sur eller glad smiley eller fortjener det et hjerte (som betyder max godt!)

Attraktioner i USA
Det er også i notesbogen adresser på forudbestemte forlystelser står i. Og jeg skriver lige hurtigt ned, hvor langt der er fra parkeringspladsen til indgangen. Om parkering i den dyre ende er så meget bedre placeret end parkeringen der koster $5 mindre. Alle sådanne småting som jeg synes er vigtigt for  at kunne give et godt tip videre.

Dagbog i USA
Når jeg synes der er noget, som er værd at fortælle videre, så sørger jeg for at skrive det ned. Det kan fx. være et billigt sted at parkere i Los Angeles tæt på Hollywood Blvd. eller en eminent god restaurant. Og ja, jeg kunne da godt nøjes med min laptop, men jeg er sikker på jeg dagligt vil tænke ” Arh, det skriver jeg ned senere. Det kan jeg godt huske” og så kan jeg ikke huske det alligevel når jeg sidder med computeren fremme.

Det er selvfølgelig nødvendigt for mig at holde styr på alle disse “småting” fordi jeg skal opretholde denne hjemmeside, men det er også en god idé til dig at bruge den og så føre en slags dagbog. Det er sjovt at finde den frem år efter man har været afsted, og læse om alle de oplevelser man havde, og jeg garanterer at du mindst 2 gange vil sige “Guuud ja, det er rigtigt!” Ligesom et kamera er et must at have med, synes jeg kinabogen i den grad også er det. Den fortjener helt sikker et comeback!

Comeback til en gammel klassiker kinabogen til mine ferier i USA