Dag 1 Johnny Rockets og empire State Building

dag 1 johnny rockets og empire state buildiing

4. marts 2010
Vel ankommet til hotellet, som bød på champagne eller vand mens vi tjekkede ind, var vi spændte på at komme ud at se byen.

Vi tog et bad og fandt en lille diner “Johnny Rockets”, som skulle have budt på burgers, milkshakes og syngende tjenere.
De syngende tjenere så vi dog ikke noget til, hvilket var lidt skuffende, for jeg havde troet ferien ligesom skulle boostes igang af nogle over-gearede tjenere der bare synes det var for fedt at synge for danske trætte turister. Sådan blev det ikke MEN det var et rigtig hyggeligt sted og personalet var så uhyggelig flinke. Et rigtig fedt amerikansk sted, med fedt 50’er og 60’er musik på jukeboksen.

Efter indtagelse af Burger, fries and a coke fandt vi en subway (metro) og kørte til Empire State Building. Vi ville gerne se New York City by night, og hvilket syn… WOW!!! Det var så flot, stort og bare helt vildt.
Kæresten fik brugt sit nye camera flittigt, og vi synes selv vi fik nogle billeder der kunne være taget ud af en hvilken som helst film.

Noget vi ikke havde tænkt på var vejret på toppen. På landjorden var det tørt og nogenlunde vindstille, men på 86. etage var det snestorm! Det var lidt syret, og alligevel helt logisk.

Da vi havde fået taget de billeder vi ville og fået mættet vores sanser på Empire State punktet gik vi hjem af 5.th avenue. Fra 33 st. til 45 st ligger der mange små pharmacy’s og de har alt muligt mellem himmel og jord. Vi fik bl.a. grinet lidt over at man kan få miracle water (det gør det modsatte af energi drik) ALT har de!
Klokken 23 (NY-tid) gik vi i seng. Vi regnede med at vi så kunne sove hele natten, og vågne friske og veludhvilet ( vi har trods alt kun sovet 2-3 timer sammenlagt de sidste 48 timer) men jeg er og bliver a- menneske, så kl. 04.03 måtte jeg overgive mig og stå op. Det gav tid til at få skrevet nogle mails, et par postkort og få hentet en kop kakao (te, kakao, kaffe capochino osv. er gratis på hotellet) og så sidde og nyde den stilhed der er.
Kl. 7.00 går vi fra hotellet mod busstationen for at tage ud til Woodbury outlet. Det ligger 1½ times kørsel fra Manhattan, og skulle være afsindigt billigt. Læs om dette under dag 2.

Hold jeres mailbox åben… vi får måske brug for flere penge 🙂

Forbrug i dag: 
Transport $ 96 incl.2 stk. 7 days unlimited Metro Card
Mad $ 34,50
Entré $ 40