Dag 2 Woodbury Premium Outlet og Kelsey Grammer

Dag 2 Woodbury Premium Outlet og Kelsey Grammer

Marts 2010

I dag var vi tidligt oppe. Ikke at det gjorde så meget, for jeg kunne ikke sove alligevel og kæresten kan klare en hel dag på et red bull shot. Men vi var tidligt oppe fordi vi skulle til detmeget omtalte Woodbury Premium Outlet, som ligger halvanden times kørsel fra Manhattan. Vi valgte at tage afsted så tidligt som muligt ( de åbnede kl. 10, det skulle vi måske lige have tjekket først!) så vi tog afsted kl. 8.15 og var allerede derude omkring 9.20. Ventetiden fik vi brugt på at finde ud af hvor vi ville spise frokost.

Woodbury Premium Outlet
– Er bygget op som en lille by. Der er bænke til at sidde på udenfor, der er musik uanset om du befinder du ude eller inde og så er der ellers butikker så alle kan få styret det shoppegen de nu end må være udstyret med. 220 butikker for at være helt præcis.


Det endte med vi fik brugt en hel dag i Woodbury. Lidt for lang tid set i bagspejlet, men vi synes hele tiden vi liiiige skulle se den næste butik også. Og ja, priserne var helt i bund MEN der var langt mellem noget, der rent faktisk var værd at købe!
Vi havde ellers glædet os til at slæbe tøj med hjem i massevis, men det blev kun til et par jeans ( læs 3 par hver plus 2 par til sønnikke) lidt t-shirts, trøjer, en enkelt pung, et par sko, et ur… og det til trods for vi ikke havde tid til at spise frokost. Det vidste vi jo ellers lige, hvor vi skulle indtage.

Mødet mellem undertegnede og Kelsey Grammer
Godt trætte blev vi sat af på Port Athority Station igen og måtte slæbe os hjem til vores midliertidige hjem. Vi glædede os begge til et langt opfriskende bad!

Lige ude foran hotellet kom en mand, som talte i telefon, gående.
Jeg opdagede med det samme det var Frasier Crane alias Kelsey Grammer (fra TV-serien Frasier) Følgende skete:
Jeg går hurtigt efter Frasier og siger: “Excuse me Sir!?”
Frasier vender sig om og siger: “Yes?” Han beder vedkommende han taler i telefon med vente et øjeblik.
Tanya : ” Im sorry, I know you are on the phone and everything, but I come all the way from Denmark and Im a huuuuuge fan. Would it be okay to take your picture?”
Frasier giver os begge hånden og siger: ” Wow hi, nice to meet you. Yes of course and don’t worry about the phone, it’s just a business call anyway”.
Der bliver taget billede og høfligt spørger Frasier hvor vi bor, hvor længe vi skal være her, giver os tips til hvor vi skal spise og ønsker os så en god ferie.
Det var så kendis nummer 2 på dag nummer 2. Det går da meget godt indtil videre.

Restaurant The View
Da vi kom tilbage til hotellet, blev det lange bad tryllet om til en truckervask, lidt ekstra make-up og parfume. Så var vi klar til en romantisk candle light dinner på “The View”
The View er en restaurant som ligger på toppen af Marquis Marriot Hotel på Times Square. Den drejer stille og roligt rundt, så man får hele tiden ny udsigt over Manhattan. Utroligt som denne by hele tiden overrasker positivt.

En god dag, der resulterede i to trætte, mætte mennesker, der nærmest måtte slæbe sig selv tilbage til hotellet.

Forbrug i dag:
Mad: $114,30
Entré (bus til Woodbury) : $84

23. april 2014 Woodbury Premium outlet er ikke værd at køre efter, hvis du spørger mig. Jeg synes du kan finde de samme ting, til samme pris i SOHO.