Dag 5 Central Park og earth cams

7. marts 2010
I dag er det søndag, og vi gav os selv lov til at sove “længe” dvs. til kl. 8 så vi kunne komme ud af døren til klokken 9. Vi gik ned ad Broadway for at finde hen til en restaurant vi gik forbi forleden dag. De havde en lækker morgenmads buffet til kun $8.95, men den morgen havde vi lige spist på Ellens Stadust. Altså gik vi i morges ned for at lede efter den. Vi fandt den… men det der lækre morgenmad var egentlig bare en god gang cafeterie-mad, som i ovrigt bare var ALT for fed. Men yoghurten var rigtig god og det samme var frugten. Sa vi blev mætte, hvilket jo egentlig også var formålet.

Efter morgenmaden gik vi ned for at vinke til sønnikke gennem et earth cam  på hjørnet af 46.st. og Broadway, inden vi endelig gik videre ned gennem 46. street for at komme til Hangarskibet “Intrepid“. Det var enormt stort! Vi brugte et par timer der inden vi hoppede ind i en taxa som kunne køre os op på 5.avenue. Vi skullei Apple Store… Indgangen er et stort glasbur med et kæmpe æble hængende i midten. Man går så ned i kælderen og finder en kæmpe butik. Her findes vel alt i Apple vil jeg tro. Kæresten har kigget på ting mens undertegnede har skrevet på bloggen her.

Eftermiddagen brugte vi i Central Park. Den er lidt bar på denne årstid, men pga. solen og den ellers lune temperatur, var der overraskende mange mennesker her. Man får virkelig indtryk af at New Yorkerne bruger parken som deres “grønne” åndehul. Her var joggere i lange baner, her var power walkers der virkelig gav den gas og så var det her man luftede hund. Vi så alt lige fra Chi hua hua’s til Mastif. Og så var der naturligvis hestevogne i massevis. Jeg kunne aldrig drømme om at tage en tur i hestevogn i New York, jeg forestiller mig ikke de har det godt. Jeg ved det er “very New York”, men vi bed ikke på.
Tilgengæld så vi H.C. Andersen & hans grimme ælling, og på vejen ned til Belvedere Castle mødte vi en ældre herre som tilsyneladende kom i parken hver dag for at fodre egern.

Han kaldte blot ” Come, come” og så kom egerne ellers pilende for at få en nød eller to.

Til at starte med troede vi det var en eller anden tosse som forsøgte at tale med de gæs som var i søen. Hehe jokes on us…

Med trætte ømme fødder gik aftenen med at finde sko. Utroligt nok fandt jeg ikke nogen! Mine fødder var så ømme og hævede.

 

Dagens forbrug:

Mad: $ 92,78

Entré: $ 44

Div.: $ 9,20