Flybillet USA

 

Flybillet usa roadtrip

Hvordan får du fingrene i en billig flybillet USA?

Når du har taget beslutningen om at tage til USA, er næste skridt at finde ud af, hvornår det er mest gunstigt for dig at rejse. Måske har du mulighed for at skubbe din rejse en dag eller to i enten den ene eller den anden ende? Har du det kan der være penge at spare på fly, hotel og måske endda også på din billeje.

Jeg bruger altid Momondo.dk for at få en indikation om, hvornår flybilletterne er billige og hvornår de ikke er. Når jeg så har fundet et selskab der har nogle afgange jeg kan leve med, går jeg ind på det pågældende flyselskab’s hjemmeside og sammenligner priserne ved dem. Af og til er der penge at spare, andre gange ikke.

Nogle gange har jeg valgt at booke mine flybilletter til USA gennem FDM travel, hos dem er alle skatter og afgifter altid med i prisen og der er ikke noget der står med småt. Og så yder de en rigtig god service, hvis du har spørgsmål!
Ydermere kan du få hjælp til at booke din flybillet til USA på et af deres kontorer, og behøver altså ikke gøre det selv hvis ikke du bryder dig om det.

HUSK at holde lidt øje med flypriserne (gerne dagligt), da de kan svinge utrolig meget.

Et eksempel:
D. 22. december 2011 undersøgte min niece og jeg, bare for sjov, hvad billetter til New York kostede i slutningen af marts 2012. Prisen for en billet til New York t/r med direkte fly var 2450,- dkr. !!! Vi blev enige om at til den pris, SÅ skulle vi afsted. Dog skulle jeg lige have undersøgt om jeg kunne få ferie den uge, så vi måtte vente til dagen efter med at klikke på “køb”.

Næste morgen, tjekkede jeg straks om billetprisen stadig var så lav. Det var den ikke. Den dag lød prisen på 4600,- for nøjagtig samme afgang, samme flyselskab osv. Vi følte os deprimerende. Faktisk var jeg så “deprimeret” at jeg glemte at få ringet til chefen for at høre om jeg kunne få ferie den uge i marts.
Det blev juleaften, og bare for at strø lidt salt i mit sår, klikkede jeg ind for at se billetprisen endnu engang, og nu stod billetterne til 2971,- for direkte fly. Jeg ringede straks til min niece og så bookede vi fly! Jeg havde godt nok ikke fået ferie, men jeg tog chancen – og fik heldigvis ferie.

Direkte fly til USA eller med stop
Uanset om du bruger Momondo.dk eller FDM-travel eller en helt anden søgemaskine, skal du være opmærksom på at de billigste billetter (som står øverst) ofte er de billetter med flest stop.
Mit råd vil klart være at have så få mellemlandinger som muligt, og med relativ kort ventetid. Jeg har prøvet én gang at have 2 mellemlandinger og puuha, den var altså hård. Jeg var ramt af jetlag som aldrig før og var bare “flad” de første par dage. Jeg bruger hellere lidt ekstra penge på flybilletten for at få max én mellemlanding.

Priser på flybilletter til USA
Priserne på flybilletter til USA, kan svinge meget (se bare ovenstående eksempel). Som udgangspunkt er de billigere jo tidligere du bestiller. Men hold øje med priserne i en periode, så du kan følge om priserne går op eller ned. Ofte er billetterne billigere når du rejser udenfor sæson. Vi rejser sommeren 2014 til New York, en uge før skolernes sommerferie til starter, på den måde sparer vi lige over 11.000,- samlet på flybilleterne!

Har du ikke endnu taget en endelig beslutning om, hvor i USA du vil hen eller hvornår du vil afsted. Så leg lidt rundt med destinationer og afrejsetidspunkter på Momondo.dk. Så får du hurtigt en idé om, hvad flybilletter til USA koster til den/de destinationer du har kig på.

Momondo selv, har lavet en undersøgelse, som viser at du får de billigste flybilletter hvis du booker 49 dage i forvejen, og  rejser en tirsdag eller en onsdag. Du kan læse mere om undersøgelsen på check-in.dk