Forkælelse og velvære

Forkælelse og velvære i New York

April 2012, Dag 6
I dag startede vi på hotellets (The Marcel at Gramercy Park Hotel) 10th floor, hvor der bliver serveret morgenmad (buffet) til $12.95 pr. pers. (børn op til 12 år er gratis). Det var egentlig ikke særlig god morgenmad (heller ikke dårlig – den var der bare), men der er nu noget særligt over at sidde og spise morgenmad på 10. etage og samtidig have udsigt til Empire State Building. Vi har været her 6 dage nu, og jeg bliver stadig helt “wow” når jeg står og kigger ud fra tagterrassen. Og det selvom jeg har været i byen nogle gange før! Hvad kan jeg sige, jeg er forelsket : -)

Da vi havde fået fyldt maverne godt op med bitter te, toasted bread & peanut butter, gik vi en tur op ad 5th. avenue. Målet var Henri Bendel som jeg er helt syg med! Jeg ELSKER den bix! Fuld af dullegrej, tasker og smykker – what’s not to love?

Efter at have brugt en mindre formue på make-up skulle jeg forbi min shampoo-mand på 56th. st. Her brugte jeg også en mindre formue, men det er ved at være sidst på turen såeh…

Frokosten blev indtaget på min “stam-subway”. En lille bitte bix er det her på 56th.st og der konstant et rend af mennesker. Jeg har tidligere boet tæt på denne Subway, så jeg er kommet her lidt mere end et par gange.

Efter vores shoppetur på 5th. var vi nødt til at gå hjem med alle vores varer. Mens vi drak en kop kakao på tagterrassen blev vi enige om at vi ville forkæle os selv med en mani- og pedicure.
Læs om dene oplevelse, og vores forkælelse i Henri Bendel ved at klikke her.

Vores sidste aften skulle være noget særligt. Derfor havde vi booket bord på det velbesøgte ‘Inoteca på 3rd avenue. ‘Inoteca er en meget hip italiensk restaurant, og maden var da også udemærket men ikke sådan “wauw”. Jo, desserten var virkelig god!!! Den så ikke så stor ud, men puha den lå tungt. Så tungt at ikke engang jeg kunne spise op! Det sker ikke tit at jeg må levne dessert!!!

Da vi havde spist, og var godt mætte, tog vi på 230fifth som er en natklub på 5th. avenue der har en skøn tagterresse.

 

Forbrug:
Morgenmad på hotellet $12.95
frokost på Subway $ 7,08
Middag på ‘Inoteca $ 40