Fredag aften i New York

Fredag aften i New York

Hvad laver man en fredag aften i New York? Ja altså normalt ville jeg jo sige at man tager ud at spise, i biografen, i teateret, tager en sejltur rundt om Manhattan eller hvad som helst – du er i The Big Apple – I byen der aldrig sover – Du er i New York City baby!
Hedder man Tanya, er lidt klumret anlagt og har tendens til at blive forfulgt af uheld (jeg sværger, jeg opsøger det ikke. Det virker som en magnet på mig!) ja, så kan man da også bruge en fredag aften i New York på et vaskeri på 9th ave.
Vi spoler lige tilbage, så kan du få historien, hvis du har lyst.

Jeg bor i Odense, så når jeg skal flyve til USA plejer jeg at skulle tidligt op. Jeg er fornuftig anlagt, så jeg sørger som regel for at gå tidligt i seng, således jeg kan få nogle timers søvn, så jeg ikke er så smadret når jeg kommer frem. I dette tilfælde, til New York.

Mit vækkeur ringede kl. 03.45, hvilket var lige tidligt nok idet jeg, for engang skyld, ikke var kommet i seng før kl. 01.00
Anyway, vi skulle flyve fra Kastrup – Düsseldorf – New York med Air Berlin (som jeg varmt kan anbefale) og kun efter 10 minutter i luften (fra Kastrup mod Düsseldorf) blev der serveret drikkevarer. Fordi jeg ikke havde fået så meget søvn, frøs jeg lidt. Jeg brugte derfor min jakke som et tæppe og lagde den over mine ben. Og heldigvis for det! Jeg stillede glasset, fyldt med cola, på mit lille flybord og så gled det ellers lige ned i skødet på mig. For at sige det på godt jysk, så er det fandme træls! Det var ingens skyld (ja det skulle da lige være pilotens. Jeg mener, er det ikke ham der styrer?)

I Düsseldorf havde vi kun et kort stop, så jeg nåede kun lige at få en bærepose jeg kunne komme min Coke-soaked jakke i, inden vi fløj videre mod New York.

Da vi ankom i JFK lufthavnen i New York, stod Adriana fra Alcalde’s Limousine og flashede et skilt med mit navn på. Det er en super dejlig måde at starte ferien i New York på. At blive hentet med Car Service koster typisk kun $65 plus tip.
Fra vi forlod flyet og til vi sad i en private car på vej til vores hotel på Manhattan, gik der under 30 minutter. Og det er inklusiv immigration og bagage udlevering.

Vi ankom til hotellet, fik checkket ind og blev enige om at vi lige ville gå en lille tur i området. Sønnikke blev hurtigt træt og ønskede at vi kunne bruge aftenen på hotellet og slappe lidt . Vi besluttede at den skulle stå på hotel- picnic istedet for at gå ud at spise.
Så mens kæresten hentede Pizza, sønnikke slappede af med en Skype Samtale med vennerne i DK, gik jeg på vaskeri! Der lå et lige rundt om hjørnet, så det var nemt. Her sad jeg en halv times tid og talte med New Yorkerne der også brugte deres fredag aften på et vaskeri.

Fredag aften i New York

Jeg kan lige informere; det kostede $5 incl. sæbe, tog en halv times tid, og maskinen tager kun quaters – Men der var ingen panik, den flinke dame (det var hun faktisk ikke, hun var skide sur!) vekslede for mig.

Fik jeg brug for min jakke under mit ophold i USA? Nej, det gjorde jeg ikke. Men man kan jo aldrig vide : -)