Halloween Horror Nights

 Halloween Horror Nights i Universal Studios Hollywood

Halloween Horror Nights i Universal Studios Hollywood. Hvad er det og er det noget for dig?

Halloween Horror Nights 2014 i Universal Studios Hollywood er ikke for børn og sarte sjæle! Har du besøgt Universal Studios før, ved du også at alt derinde er lavet til perfektion. Halloween Horror Nights er ikke anderledes. Jeg vil gætte på tværtimod.

Hvad er Halloween Horror Nights? 
Billeder siger mere end 1000 ord, så jeg synes du skal se denne youtube video fra The Ellen DeGeneres Show , som sidste år sendte et par medarbejdere, med kamerahold, i Universal Studios for at se vise HVOR uhyggeligt det er til Halloween Horror Nights.
Klik ikke på videoen hvis du har let til mareridt! Og, lad mig lige sige: Det er på eget ansvar. USA rejsetips kan på ingen måde holdes ansvarlig for mareridt eller kramper kommet af grineflip.

Billet til Halloween Horror Nights
Selvom det ikke er Halloween før i oktober, kan du allerede nu købe billetter til Halloween Horror Nights. Fra den 19. september til og med den 2. november vil der hver fredag og lørdag fra kl. 19.00 – 02.00 være skruet ekstra op for uhyggen i Universal Studios i Hollywood.
Bemærk at der i oktober også vil være Halloween Horror Nights torsdag og søndag.
Du kan læse mere om billetpriserne på Universals hjemmeside. Der er flest penge at spare på billetterne i september.

Rejser du med børn til Los Angeles, så spring ikke Universal Studios over. Du kan her læse om min oplevelse af Universal i Hollywood.

Jeg får desværre ikke selv muligheden for at komme til Halloween Horror Nights i år, men jeg vil forsøge at lægge mine planer således at jeg kommer der næste år!
Har du været der tidligere, så vis os gerne dine billeder enten ved at dele med os på Facebook eller på Instagram ved at bruge hashtagget #usarejsetips

Gode råd til denne aften, modtages gerne i kommentarerne herunder.