Hotel Californien Roadtrip 2013

 

Bishop hotel californien roadtrip 2013

Selvom jeg synes jeg gør mig umage med at finde det helt rigtige hotel når vi rejser til USA – uanset om der er tale om roadtrip eller storbyferie, kan det godt være hotellet ikke er helt som forventet…

Som nævnt andet steds på hjemmesiden, benytter jeg som oftest Hotels.com når jeg skal udvælge et hotel. Når jeg har fundet et hotel jeg synes godt om, bruger jeg et par minutter på www.tripadvisor.com. På tripadvisor ligger der ofte mange billeder, taget af gæster, som viser det virkelige billede af hotellet.
Billederne på hotellets egne hjemmesider er måske outdatet, og har helt sikkert været en tur gennem photoshop.
Jeg kunne aldrig drømme om at booke et hotel, uden først at se “ægte” billeder og læse lidt anmeldelser.
Kommer hotellet gennem nåleøjet efter besøget på tripadvisor, så brug da lige et par minutter mere på Google Maps. Her kan du enten taste hotel navn eller adresse og så se hvordan området omkring hotellet er.
Ligesom tripadvisor er en del af mit ritual ved bookning af hotel, er Google Maps det også!

På vores Roadtrip sommeren 2013 boede vi på 9 forskellige hoteller. Her er hvad vi synes om de 7 af dem:
Banana Bungalow, West Hollywood
Billigt, godt til unge mennesker der ikke forventer meget. Morgenmaden er elendig, men her er rent. Her er ikke noget luksus, så hvis du kun tænker på at finde et sted at sove uden at skulle betale overpris (hvilket man ofte gør i LA) så kan dette godt være stedet for et par nætter.
Hampton Inn & Suites Kingmann
Fantastisk! Store værelser, rent og pænt! Morgenmaden er super med forskellige slags cerials, frisk frugt, yoghurt, pancakes, toasts, bagels, eggs og meget mere. Meget venlig staff, tæt på spisesteder og på den historiske route 66.
 
Holiday Inn Express Hotel & Suites Grand Canyon
Udemærket hotel, men sengen er utrolig dårlig og alt alt for blød. Her er OK rent, venlig staff og morgenmaden er udmærket. Ligger fint i forhold til GC.
The Cosmopolitan of Las VegasLas Vegas udsigt hotel roadtrip Californien
Ligger perfekt på The Strip! Book et Studio terrasse room med udsigt til det fantastiske Bellagio Springvand og Eiffeltårnet. Restauranten “The Wicked Spoon” på hotellet, kan varmt anbefales!
Sengene er en anelse mindre end normalt i USA og glasene i køkkenet kunne have været renere. Vil til en hver tid bo her igen!

Creekside Inn Bishop
Rigtig rigtig hyggeligt hotel i en skøn lille bjerglandsby. Ældre stil som sætter prikken over i’et. Mulighed for at vaske. Der er sæbe til $1 men vi havde vores eget med. God morgenmad! Næste gang bliver vi en dag ekstra bare for at nyde det. Det øverste billede var udsigten fra vores lille balkon.

Telt Yosemite roadtrip californien
Yosemite Curry Village
Pæne, edderkoppe-fri telte. Vi fik et der lå ud til parkeringspladsen og det var jeg glad for, men drengene ville godt have boet lidt mere inde i skoven. Skal man til Yosemite, skal man bo her!

Chelsea Motor Inn San Francisco
Rent og pænt hotel med masser af restauranter i nærheden. Gratis parkering (en sjældenhed i SF) Ligger 10-15 min. fra Pier 33 (Alcatraz), 5-10 min. til berømte del af Lombard St. – Crooket St. og 10-15 min. til Alamo Square. Vær opmærksom på der er en del larm fra baren på den anden side af vejen!!!

Hampton Inn & Suites Arroyo
Ikke så godt som andre Hampton Inn’s. Der er ikke noget køleskab på værelset og morgenmaden lukker de præcis kl. 10.00! Så det er ikke her du skal sove lidt længere…

Hampton inn & Suites Camarillo
Rent og pænt som man kan forvente af Hampton Inn. Temmelig uhøflig staff, morgenmaden var de alle dagene ikke så kvik til at få fyldt op og holde pæn. Der var noget construction på den anden side af vejen som støvede en del v. Pool området.