Hotel booking

Hotel Booking usa

Når du har din afrejse dag, så gælder det om at finde et hotel der passer til dig og dine forventninger. Når du så har fundet et hotel du synes godt om på nettet, jeg benytter selv oftest Hotels.com,så brug et par minutter på www.tripadvisor.com. På tripadvisor ligger der ofte mange billeder, taget af gæster, som viser det virkelige billede af hotellet.

Billederne på hotellets egne hjemmesider er måske outdatet, og har helt sikkert været en tur gennem photoshop.
Jeg kunne aldrig drømme om at booke et hotel, uden først at se “ægte” billeder og læse lidt anmeldelser.
Kommer hotellet gennem nåleøjet efter besøget på tripadvisor, så brug da lige et par minutter mere på Google Maps. Her kan du enten taste hotel navn eller adresse og så se hvordan området omkring hotellet er.

Ligesom tripadvisor er en del af mit ritual ved bookning af hotel, er Google Maps det også!
HUSK at hoteller også svinger i pris. Det hotel vi boede på sidste gang i New York, kostede da vi begyndte at kigge på hoteller omkring 10.000 for 6 nætter. Da jeg før har fået nogle rigtig gode hoteller for omkring 1100,- kr. /nat ville vi ikke give mere end det.

Et par dage senere koster samme hotel kun 5621,- (vi skyndte os at slå til -med tanken om at det sikkert var et kælder værelse til den pris!) og det var godt vi gjorde det, for efter et par dage steg hotellet voldsomt. En uges tid senere kostede det sammen hotel, i samme periode ikke mindre end 10.743,- dkr. Så kig derind dagligt og slå til på det rigtige tidspunkt.
Værelset vi fik var i øvrigt ikke et kælderværelse ;o)

Skal du på roadtrip? 
– er det ikke sikkert du tænker det er nødvendigt at booke hotel på forhånd. Men den første nat er en fordel af flere årsager!
For det første vil du, når du søger ESTA, når du skal udfylde dit tolddokument i flyet og måske endda når du skal leje bil, blive bedt om at oplyse adressen på, hvor du opholder dig mens du er i USA. Når du skal på roadtrip, kan du nøjes med at skrive den adresse på du vil befinde dig på den første nat.
Så selvom du måske knap kan være i din egen krop af bare spænding på at komme ud i det blå i din Mustang Cabriolet, så tag den første nat på et pre booked hotel. Så har du tid til lige at “lande” og få en god nats søvn, og måske vigtigst af alt – handle lidt proviant til turen. Som fx. en køleboks.

De hjemmesider jeg selv anvender, finder du ved at klikke HER.