Hvad koster et roadtrip i USA?

Hvad koster et roadtrip i USA rejsetips

Mange spørger mig “Hvad koster et roadtrip i USA? Er det ikke dyrt?” Og til det må jeg sige, at nej… det synes jeg faktisk ikke det er. Og da slet ikke taget i betragtning af at vi sagtens kunne gøre det billigere! Der hvor vi kunne spare, er på overnatningerne. Jeg har boet på et Super 8 for første og sidste gang i mit liv! Første gang jeg var i Costa Mesa, boede vi på Super 8 Costa Mesa /Newport Beach. Det gør jeg ikke umiddelbart igen.

I sommeren 2013 (juli måned) var vi knap 3 uger på roadtrip i Californien, Arizona og Nevada. Vi rejste 2 voksne og et barn på 12 år og for billeje, hoteller og fly gav vi dkr. 38,688,-

Der ud over kommer der jo så udgifter til;

 • Konkurssikring -hvis og såfremt flyselskabet går konkurs inden/mens du er væk.
 • Benzin -det er billigt i USA, men afstandene er store. Vi brugte ca. 2400,- på benzin på denne tur.
 • Vejafgift –  det er forskelligt hvor og hvor meget du skal betale vejafgift i USA. Vi brugte kun $11 i 2013 i modsætning til ca. $115 i 2014
 • Parkering – i de store byer som fx. San Fransisco koster det en formue! Alt fra $10-50 pr. nat. Vi valgte et hotel med gratis parkering og sparede en del på den konto.
 • GPS – det koster typisk ekstra at leje en bil med GPS. Vi har købt en ekstra vi altid bruger i USA, men har man ikke en med opdateret USA kort, skal man sætte penge af til det også.
 • ESTA koster $14 pr. person når du ansøger om visa.

Alt i alt har vores sommerferie – roadtrip i Californien 2013 – kostet os ca. 42.000,- excl. mad og forlystelser.

Du kan se valget og anmeldelserne af vores hotellerne vi boede på ved at klikke her .

Se også ruten vi kørte her.

Det med småt; husk også at sætte penge af til evt. broafgift i DK hvis du skal flyve fra Kastrup men ikke bor på sjælland. Der vil måske også være udgifter i forbindelse med benzin i DK, togbillet, extra udgifter til biludlejer (forsikring el. lign.) De “småting” kan hurtigt løbe op i et par tusind.

3 comments on “Hvad koster et roadtrip i USA?
 1. Mikkel says:

  Sjov kommentar med dit Super 8 hotel 🙂 Vi havde præcis den samme oplevelse med Econologde i Bakersfield. Det hotel ville jeg end ikke booke til min værste fjende. Så nu er det en stående joke i familien, at hver gang jeg booker en nyt hotel, så fortæller jeg at det mindst er på Econologde standard. Jeg booker altid mindst 3 stjerner fremover.

 2. Admin says:

  Godt I kan grine ad det nu 😉 Fra nu af tjekker du lige på Tripadvisor før du booker ikk’! Haha. Måske jeg ikke kan sige mig fri for at fortælle din historie videre engang… jeg siger det bare 😉

 3. Martin Merstrand says:

  Hej,

  Ved godt tråden ikke er ny, men hvad brugte I af Lommepenge udover Fly, Hotel og billeje ?

  Mvh/

  Martin