Hvad koster det i USA?

Dollars hvad koster det i USA rejsetips

Generelt er det noget billigere at leve i USA end i Danmark.

Derfor skal du heller ikke lade dig skræmme af at afstandene er så store som de hvis du skal på roadtrip, da benzinen er noget billigere end herhjemme. Det er klart at man(d) kan have tendens til at leje en noget større bil at køre rundt i derovre, da det er billigt at leje bil i USA. Hvorfor så køre rundt i det samme gamle L… man kører i herhjemme. Vi plejer også at vælge en stor lækker bil – okay, kæresten vælger bilen : -)

Det er ikke kun benzinen og bilerne der er billigere over there. Det er også billigere at gå ud at spise, at shoppe og at gå i biografen.

Momondo.dk  har de helt nede i bunden af startsiden lagt de mest populære storbyer op som du kan klikke på. Her er både New York og Los Angeles, og klikker du på en af de byer kan du se hvad benzin koster, hvad taxi startprisen er, hvad det koster at gå i biffen og meget andet sjovt.
Du kan også se vejret lige nu og 8 dage frem.

Alt efter hvad man går efter (restaurant besøg eller shopping) så kan du ved at sammenligne, se hvilken by du skal rejse til. Når du først har været i USA én gang bliver du hooked, det kan du ligeså godt forberede dig på!