Intrepid Summer Movies 2014

Intrepid Summer Movies 2014 byder igen i år på Top Gun med Tom Cruise i hovedrollen

OBS Program for 2015 – Se indlægget på New York rejsetips

I går – onsdag d. 30. april 2014 var en stor dag! Omkring kl. 21.30 i aftes offentliggjorde Intrepid sea, Air & Space Museum endelig deres program for deres Summer Movies Series 2014.

Min begejstring ville ingen ende tage. Og dog! Den sluttede brat da det gik op for mig at jeg igen i år må gå glip af en helt særlig aften med Mr. Tom Cruise.

USS Intrepid åbner, for 6. år i træk, dørene op og inviterer til en unik oplevelse. Gratis filmaftener under stjernerne på dækket af det gigant store hangarskib, som ligger v. 46th street og 12th ave Manhattan New York City.

Så hvis du vil opleve Tom Cruise i hovedrollen som piloten ”Maverick” i storfilmen Top Gun, mens du sidder på dækket af et hangarskib, som kun er oplyst af stjernerne, har du altså muligheden for det allerede d. 23. maj 2014

Du kan se følgende film gennem sommeren;
23. maj Top Gun
10. juli Independence Day
17. juli Gravity
24. juli Parites of the Caribbean: The curse of The Black Pearl
31. Juli The hunt for Red October
7. Aug. Spaceballs
17.Aug. Captain Phillips
20. Aug. Top Gun

Dørene åbner kl. 19.30 og lukker 20.30 Det anbefales at komme i god tid, da der forventes stort fremmøde.
Filmen begynder ved solnedgang.

Desværre har jeg, som nævnt, ikke selv muligheden for at deltage – og det til trods for jeg vil være i New York af hele 2 omgange i løbet af sommeren – men derfor skal du ikke snydes for at få en oplevelse ud over det sædvanlige!
Pak en lækker picnickurv, køb et tæppe og en strandstol, tag billeder og post dem på enten Facebook eller Instragram #usarejsetips. Del ud af din oplevelse og lad os andre svælge i misundelse.

Rigtig god tur til dig der får mulighed for at opleve det. Det bliver stort!

Summer Movie Series 2014

 

 

 

OBS! En læser har været forbi Intrepid for at se filmen Top Gun, og selvom hun stod i kø en times tid blev hun desværre “sendt væk” fordi der ikke var flere billetter. SÅ KOM I GOD GOD TID!
Der bliver lagt et vist antal billetter til side til filmene til medlemmer, og du kan købe dig et medlemsskab på deres hjemmeside hvis det har interesse : -)