Spar penge på dit hotel (måske)

Spar penge på dit hotel (måske)

Hvis der er et tidspunkt, hvor  jeg lige kan klappe mig selv på skulderen så må det tidspunkt være i dag!

Til vores kommende roadtrip/storbyferie på USA’s østkyst til sommer, har jeg allerede booket de hoteller vi skal bo på. Alle med gratis afbestilling, i tilfælde af vi vil blive en dag ekstra et sted, eller vi vil en dag før afsted. Jeg ser ikke noget problem i at gøre det på den måde, og da slet ikke når jeg ved at Hotels.com yder prisgaranti.

Som udgangspunkt er vilkårene således;
Hvis du finder en lavere pris på Hotels.com eller på et andet websted inden kl. 23.59 lokal tid dagen før dit ophold, refunderer de forskellen. Der skal naturligvis være tale om samme indlogerings og udchecknings dato’er, ligesom værelserne skal være identiske.
Pakkereservationer er ikke omfattet af denne garanti, og andre vilkår og betingelser gælder ( se hvilke på deres hjemmeside).

Og hvad der er sparet, det er tjent! Jeg har derfor i dag “tjent” kr. 783,80 på vores hotel i Washington DC og intet mindre end kr. 850,36 på vores hotel i New York. Samlet set er det en besparelse på kr. 1634,16.

Klik ind nu og se om dit hotel er faldet i pris Hotels.com

God ferie når du når så langt : -)

6 comments on “Spar penge på dit hotel (måske)
 1. Jesper says:

  Hej Tanya …

  Tusind tak for en meget informativ side :0)

  Måske er det mig der ikke helt har forstået ovenstående koncept , men vil det sige at et værelse bestilt på Hotels.com til for eksempel 1000 kr og jeg så senere finder billigere på selvsamme Hotels.com udløser denne prisgaranti , altså inde for samme hjemmeside (i dette tilfælde Hotels.com)???

  Ser du jeg skal i September på den store klassiske rundtur i det vestlige USA og skal i den forbindelse bestille en del overnatninger , troede bare at “bordet” ligesom fangede når man først havde bestilt , værelserne har det jo med at blive billigere jo mere man nærmer sig datoen for overnatningen er min erfaring …

  Forholder det sig sådan er der jo en del penge at spare :0)

  Jeg håber mit spørgsmål giver mening :0)

  Mvh Jesper

  • Admin says:

   Hej Jesper

   Tak for de rosende ord 🙂
   Du har forstået det fuldstændig korrekt! Hvis du har booket et hotel på Hotels.com og du senere finder det samme værelse (vigtig pointe, at det skal være et værelse mage til det du har booket) enten på Hotels.com ELLER et andet site, så ringer du blot til Hotels.com og siger du har fundet værelset billigere der og der, og så undersøger de det.
   Har du ret, så overfører de penge til dig med det samme. Uden sure miner 🙂

   Jeg har gjort det nogle gange og det fungerer upåklageligt!

   Det er da skønt du har et lækkert roadtrip at se frem til. Det håber jeg, jeg kommer til at høre/se mere til i form af billeder og tips du skal være velkommen til at dele ud af 🙂

   Kh Tanya.

 2. Jesper says:

  Hej Tanya

  Jeg siger tusind tak for svaret og forhåbentlig en stor besparelse , og så vil jeg ellers se frem imod en fed tur …

  Jeg må indrømme at jeg har gransket andre sider igennem (bla Renefrederiksen.dk og Highways-usa.com) for tips og ruteforslag , men det er første gang jeg hørte om dette tip hos dig , kæmpe ros herfra

  Kh Jesper

  • Admin says:

   Tusind tak Jesper 🙂 Jeg håber, som skrevet, at høre fra dig igen!

   Forhåbentlig sparer du lidt på hotellerne således der kan blive til en oplevelse mere (eller bare lidt ekstra luksus) 😉

   God tur når du når så langt.

   Kh Tanya.

 3. søren poulsen says:

  De gange jeg har været i USA har jeg lejet bil hjemmefra hos Enterprise.com, sidste gang sparede jeg 450USD og fik en større bil ved at holde øje med prisen hos det samme selskab, så hvis man selv lejer kan der spares en del 😉

  • Admin says:

   Hej Søren,
   Tak for dit input 🙂 $450 er ellers noget af en slat at spare i billeje! Yder de prisgaranti eller måtte du tale dig til rabatten?

   Bedste hilsner
   Tanya.