Las Vegas sommer 2013

Las Vegas sommer 2013 roadtrip Californien

Hvor skal jeg næsten starte og slutte når vi taler Las Vegas?
Lad mig starte med selve turen til Las Vegas…

Vil du ankomme til Las Vegas sådan lidt “klassisk”, dvs. som man altid ser det på film, så skal du kode ind på din GPS at du vil ind på Strip’en (den berømte del af Las Vegas Blvd) via Las Vegas Blvd. South. Så kommer du ind i byen på den “rigtige” måde med Welcome To Las Vegas skiltet og alt det der hører sig til.

Kører du fra Grand Canyon til Las Vegas via Nevada Hwy (og altså ikke via Las Vegas Blvd. South) så er der, ca. 3 kvarter før du ankommer til Vegas, en fantastisk udsigt over bjergene. Der er lavet et “scenic view point” og det er virkelig smukt! Tag et hurtigt stop og nyd øjeblikket.

HotelLas Vegas sommer 2013 Roadtrip Californien rejsetips
Hoteller i Las Vegas er billige, meget billige! Så vil du bo lidt fancy og alligevel spare lidt på feriebudgettet, så er det i Vegas du skal give den gas.
Jeg kan varmt anbefale The Cosmopolitan of Las Vegas. Book et Terrace Studio og nyd udsigten over The Strip og det berømte Bellagio Springvand, som i øvrigt vises kl. hel og kl. halv.

Vi fandt en god pris på hotels.com og da priserne svinger meget, kan det svare sig at kigge derind nogle gange. Vi endte med at bestille, afbestille og bestille igen og spare 867,- kr.

Parkering og vand
Gør dig selv den tjeneste at købe en masse vand inden I ankommer til Vegas. Vi købte 24 ½ liters vand i Walmart for $2-3 eller noget i den stil, og fyldte så køleboksen op kun med vand. Uheldigvis begik vi den fejl at vi ville have fuld valuta for pengene på hotellet, så vi valgte at lade en parkeringsvagt parkere vores bil istedet for selv at parkere den. Dvs. at hvis vi skulle have vores bil, skulle vi ned og have dem til at hente den til os igen. Havde vi selv parkeret, kunne vi have gået til og fra bilen som det passede os (dvs. hente vand når vi manglede). I stedet måtte vi betale $1 pr. flaske vand vi skulle have, og det løber op til en del når der er 47 grader celsius.

Spise
Når I skal spise skal i være obs på at vælger I at spise på et af de mange hoteller som tilbyder buffet, så lukker disse køkkenet senest kl. 22. Kommer I lige i “rush-hour” så er der laaang kø og I kan ende med kun at have ½ time at spise i.
Buffeten på Bellagio har fået stor ros, vi nåede dog ikke selv at spise der (pga. lang kø og vi kun ville have 40 min. at spise i ), derimod kan restauranten The Wicked Spoon på The Cosmopolitan varmt anbefales. Særligt deres brunch er fuldstændig fantastisk. En brunch buffet på The Wicked Spoon koster $25 og der er ALT hvad du kunne forestille dig at have lyst til. Skulle du have lyst til sushi så har de også det! Og det smager lækkert!
Dinner buffet koster $38, vær obs på de lukker køkkenet allerede kl. 21.00
Der gives discount til børn på 12 år og under.

The Gun Store
Er du til våben og har en lille time til overs, hvorpå der står “drengerøv” så er The Gun Store helt sikkert noget for dig.
Det er klart at kæresten, som gammel kampsoldat, og sønnikke som er en knægt på 12, skulle ud forbi og skyde med store våben. Undetegnede var med for at filme.

Når man ankommer vælger man den pakke man ønsker at skyde. Det kan fx. være Scar Automatgevær, Remington Sniper Riffel, M2 49 Saw maskingevær eller en Dessert eagel pistol. Når du har valgt, bliver du bedt om at tage briller og høreværn på og instruktøren kommer med en kortere eller længere instruktion til hvad der skal ske og hvordan man skal opføre sig. Meget professionelt, og de har styr på tingene.
Herefter går man ind, med instruktøren (som i øvrigt kun har én familie ad gangen) i selve det lokale der skydes i. Og så går det løs. Der lyder høje brag, høje “wooow man” og grin (og lidt nervøsitet måske?) Man får en fornemmelse af alle hygger sig.

Det er møghamrende dyrt (vores pakker kostede henholdsvis $159,99 og  $179,99) men drengene siger det var alle pengene værd.
Du kan læse mere om deres pakker og priser her.