Links

USA rejsetips anbefaler links

USA rejsetips anbefaler følgende Links

USArejsetips.dk er udelukkende et “fritids-projekt” og er (desværre) ikke et rejseselskab, så jeg kan ikke sælge dig flybilletter til USA, booke hotel (det kan jeg jo egentlig godt hjælpe med, men synes du skal have professionel hjælp hvis du er nybegynder) , krydstogt eller tilbyde dig en pakkerejse. Det jeg kan gøre er at give dig inspiration, som forhåbentlig giver dig lyst til at pakke kufferten med det samme og tage turen over atlanten.

Det jeg skriver om på min hjemmeside, blog, facebook og Instagram, bygger på egne erfaringer. Det er ting jeg afprøvet på egen krop. Derfor kan jeg med ro i sindet anbefale dig at benytte nedenstående udbydere.

 

FDM-travel.dk er USA specialister! De udbyder rundrejser både med og uden dansk guide, kør-selv-ferie, Air Cruise, krydstogter, storbyferie og meget mere. Du har mulighed for at booke fly, hotel, billeje og alt hvad du ellers skal bruge for at blive klar til din drømmeferie i USA. Du kan gøre det selv online, eller du kan ringe til de flinke mennesker så hjælper de med at finde det helt rigtige til dig.

Momondo.dk er et fantastisk site! Du kan bruge deres priskalender således du kan se, hvilke dage din flybillet til USA er billig og hvornår den knap så billig. Ud over det er det muligt at booke rundrejse. Det vil sige du kan booke en flybillet fra København til New York og fra New York til Los Angeles og derfra hjem til Danmark. Hos Momondo har du også mulighed for at booke hoteller og pakkerejser. Det har jeg dog ikke afprøvet endnu.

Hotels.com benytter jeg stort set altid når jeg booker hoteller og Inn’s. Det er let at anvende søgemaskinen, læse anmeldser (går dog altid lige forbi Tripadvisor.com også, du kan læse her hvorfor. Og så har de det der hedder Welcome Rewards, som er et loyalitetsprogram. For hver nat du booker på Hotels.com optjener du en form “point”. Når du har booket 10 nætter, får du 1 bonusovernatning. Det synes jeg altså er ret smart! Tilmelder du dig, får du af og til også en kode på din mail. Den kode giver dig måske 10 eller 20 % på din næste booking.

 

Luftfartsselskaberne (læs mine anmeldelser af dem ved at klikke her)
NC Carservice (car service i New York – kontaktes på nccarservice@hotmail.com)
9/11 Memorial
Universal Studios
Tripadvisor
Statue of Liberty
Staten Island Cruises

newyork-rejsetips.dk er, som navnet antyder, en blog der udelukkende handler om New York. Uanset om du har været i New York før eller er nybegynder, så kig forbi. Måske er der et tip eller to du kan bruge. New York rejsetips er også på Facebook.

renefrederiksen.dk som er en rejseblog ud over det sædvanlige. Rene har siden 2008 blogget om Roadtrips i USA. Han har været over atlanten over 20 gange, og har en masse tips til sjove og anderledes overnatningssteder.