Manhattan set fra vandet

Manhattan set fra vandet

April 2012, Dag 3

Igen i dag spiste vi vores morgenmad på Starbucks (vores stam- Starbucks ved 23st. og park avenue) inden vi tog til Broadway for at udfylde en formular der kunne have givet os billetter til David Letterman. Desværre var vi ikke så heldige denne gang, øv!

Fra Broadway gik vi til pier 78 for at få lidt vind i håret. Vi skulle ud at sejle. 1½ time rundt om Manhattan og hvilken tur. Det blæste voldsomt, men solen skinnede og det var ikke koldt. Vi havde dog købt en stor kop varm kakao og en lille pose chips inden vi gik ombord. Så kunne vi lige klare det i 1½ time. Det var en fantastisk tur og det skal fremover være et af mine faste ritualer i New York!

Vi har kun få timer tilbage vi kan benytte de grimme blå turistbusser i, så vi vælger at tage en tur til Brooklyn. Turen varede 90 minutter, men føltes som en evighed. Vi havde den mest kedelige guide du kan forestille dig, og ikke alene var hun kedelig at se og høre på, så var det også hamrende køligt. Det var 90 minutter af mit liv jeg aldrig får igen!

Sorgerne fra Brooklyn turen skulle lindres, og hvilken anden måde at gøre det på end at tage på Ellens Stardust, et sted jeg tidligere har beskrevet  men som ligner sig selv. Alt for dyrt og tacky men sjovt .

Mens vi sad og ventede på vores burgers, var der pludselig en der sagde “Hej!”. Det var en fra niecens studie, som har været på udveksling i New York, hvad er oddsene for at vi lige møder hende. Det var lidt pudsigt.

Resten af dagen shoppede vi, og klokken 21.15 tog vi tilbage til hotellet, købte lidt sushi på vejen og spiste det i sengen mens vi så “Two and a half men”.

Godnat, og sov godt.

Forbrug:
Mad og snack til hele dagen $ 50,21