New York

Nogle har spurgt mig “hvorfor har New York sin egen overskrift, når alle de andre byer du har været i, ikke har?”

Det er ganske enkelt fordi jeg mener New York er en attraktion i sig selv! Mange rejser til New York for byens skyld. De skal ikke se andet end New York fordi byen har så meget at byde på. Der er ikke mange (tror jeg) som tager turen over atlanten for at se Los Angeles og så ikke bevæger sig udenfor byen.

Du vil derfor ikke kunne finde rejsetips om alle byerne jeg har besøgt i USA. Til det må jeg henvise til FDM travel, som har mange brugere der har skrevet rejsetips om stort og småt i USA. Der vil også, med tiden, være gæstebloggere på sitet her. Har du noget på hjerte, så tøv ikke med at kontakte mig.

Klik på undermenuerne rundt på siden og se om ikke du finder mine tips brugbare.