New York har meget mere at byde på!

New York har meget mere at byde på end man først antager og det er umuligt at nå det hele på én gang! Har du ikke været i New York før, kan jeg anbefale du lige bruger de første 2 minutter på at læse, hvordan du forbereder dig på at møde The Big Apple.

Dette indlæg er en kort oversigt over, hvad New York har har byde på – ud over alle must see selvfølgelig (som du i øvrigt kan læse mere om i mine rejsebeskrivelser fra New York). Den er under konstant udbygning, New York er jo trods alt byen der aldrig sover.
New York har meget mere at byde påYankee Stadium
På Yankee Stadium har du muligheden for at se en Baseball kamp. Og du behøver ikke være stor sportsfan for at overvære en baseball kamp! Jeg ser aldrig sport i TV, men jeg nyder at være til ishockey kamp – og ja nu også baseball kamp.
Stemningen på et stadium fuldt med glade og spændte amerikanere kan ikke beskrives, men skal opleves! Og jeg må da også lige tilføje, at amerikanerne ikke går ned på udstyr når de går til kamp.
Det er overraskende dyrt at købe vand, light øl og popcorn osv. på selve stadion. Men til gengæld må du have flaskevand med ind (de sælges på gaden udenfor til kun $1 og du giver altså $5 inde på Yankee Stadium!
Vi spiste frokost inden kampen, på McDonalds som ligger lige ved siden af Subway’en og Yankee Stadium, så vi følte ikke vi købte os fattige under kampen.

For at komme til Yankee Stadium skal du tage B,D eller 4 train (subway)
Husk solcreme!

Roosevelt Island Aerial Tram
Er du vild med svævebaner og udsigt over Manhattan, så skal du unde dig selv en tur med denne Tramway, som fragter dig fra Manhattan over East River til Roosevelt Island – 70 meter over jorden!
Undervejs har du den fineste udsigt, og når du kommer til Roosevelt Island, så gå en tur langs vandet og nyd stilheden og udsigten! Du kan sagtens have en sandwich med dig, og nyde din frokost på en bænk mens, du kigger over på det travle Manhattan.
Har du et Metrocard, kan du køre på det. Det er smart hvis du har unlimited ride.
Du finder Roosevelt Island Tramway på 59th st og 2nd.

New York har meget mere at byde på end bare som såNew York har meget mere at byde på end man tror

 

 


Coney Island
Jeg skal forsøge at være positiv omkring Coney Island, trods det falder mig lidt svært. For jeg kan lige så godt sige det med det samme, I’m not a fan!
Selvom du næppe er taget til New York for at tage til stranden, så har du altså muligheden på Coney Island. Og om sommeren kan man altså godt have brug for at blive kølet lidt ned i storbyen – som kan være ufattelig varm med skyhøj luftfugtighed!
Her er strand, vand, toiletter (omend utrolig lang kø!!!) og på den anden side af boarwalk’en – som er fyldt med barer og spisesteder – er der et tivoli kaldet Luna Park. Og er man til det !? Ja, så vil jeg skyde på du kan få en god dag herovre.
Det tager en times tid fra Manhattan til Coney Island, hvor linierne D,F, N og Q tager dig direkte dertil.

New York har meget mere at byde på end som så New York har meget mere at byde på ned man troede var muligt

Vil du have andre gode rejsetips og ideér til, hvad du skal opleve i New York? Så besøg www.newyork-rejsetips.dk