Rute Roadtrip Californien 2013

 

Rute Roadtrip Californien 2013

23. maj 2013

Den klassiske rute rundt i Californien med et smut til Arizona og Nevada.
Vi har dog valgt San Diego fra, da vi var der i oktober 2012. Og ja, vi var også i LA i oktober, men da var sønnikke ikke med og han skal da også lige se The Hollywood Sign, Hollywood Blvd. og naturligvis skal vi en tur i Universal Studios. Og så skal vi da lige se, hvor min niece boede i den periode hun boede derovre.

Hoteller -bestil hjemmefra eller ej?
Vi har valgt at reservere de fleste hoteller hjemmefra. På mange sider med rejsetip skriver de ellers at det er en god idé ikke at lægge sig fast på noget. Sådan er jeg desværre bare ikke indrettet. Jeg bliver lidt stresset af ikke at vide, hvor jeg skal sove. Jeg er jo lidt hys med rengøring og kryb. Vi har dog valgt at booke de allerede reserverede hoteller med gratis afbestilling, således vi kan – hvis vi har lyst – blive en dag ekstra et sted eller køre en dag før. Det skal dog lige siges at der ikke ydes tilbagebetaling hvis man checker ud før tid, men herregud… De par dollars vil jeg gerne risikere bare jeg har “ro på ” i mit hoved.
Det er vel smag og behag formoder jeg…

Husk køleboksen
Vi starter i Los Angeles, hvor vi henter vores bil direkte i lufthavnen. Det gjorde vi også sidst, for i LA er man altså pænt afhængig af at have bil. Det er ikke som i fx. New York, hvor det er fuldstændigt overflødigt med en bil. LA = bil, sådan er det.
Fra lufthavnen drøner vi lige forbi og henter en køleboks. Det er rart at have køleboks med på turen, og på de fleste hoteller kan man tage is i ismaskinen inden man kører videre. Hvad I kan gøre ved køleboksen, for bl.a. at spare på miljøet, når I skal hjem. Læs her.

Hotel i LA – nope vi snupper et hostel i stedet.
Vi skal være i LA 4 dage – hvor vil har valgt at bo på Hostel. I Los Angeles får man ingenting for pengene når vi taler hoteller. Så vi har, på opfordring af en der har boet i LA, fundet et hostel med privat badeværelse. Det ligger i West Hollywood (her boede vi også sidst) tæt på bl.a. The Grove (shopping).
Herefter drager vi mod Grand Canyon. Turen til Grand Canyon er lang, så derfor tager vi et stop i Kingman. Vi gider ikke have alt for lange dage i bilen. Selvom det er en lækker bil, så vil vi gerne nå også at slappe af og se nogle ting vi tilfældig vis lige kommer forbi. Og at have travlt på sin ferie… Whats the point?
Vi var meget i tvivl om vi skulle have en eller to overnatninger i Grand Canyon. Men i og med vi ikke skal hike længere ture eller have en tur i helikopter, så blev vi enige om at 1 overnatning var “nok”. Så kan vi se både solnedgang og solopgang, samt hike en lille tur og opleve “must see’s”.
Fra Grand Canyon kører vi mod Las Vegas.

Las VegasRooftop The Cosmopolitan
Da vi skulle bestille hotel i Vegas var vi splittede!Hvad skulle vi vælge? På den ene side ville vi gerne spare nogle penge (hoteller er meget billige
i Las Vegas!), men på den anden side så ville vi også gerne køre lidt Vegas Style.
Skulle vi vælge et klassisk Vegas Hotel som fx. Caesars Palace, Bellagio eller gå over i den anden grøft og tage New York New York, nu vi ikke skulle slutte ferien af med en uge i New York alligevel.
Vi valgte at booke os ind på det nyeste hotel i Las Vegas. Det hedder The Cosmopolitan http://www.cosmopolitanlasvegas.com/ og er i den dyre ende. Vi skal give ca. 2100,- for 2 nætter. Det bliver fedt.

Fra luksus hotel til overnatning i telt!
Når vi har spillet alle vores penge op, drager vi videre gennem Death Valley og skal overnatte på et super hyggeligt hotel i Bishop. Det skulle ligge rigtig fint og have udsigt til bjergene. Vi skal lige omstille os fra 3 dage i Las Vegas hvor der er larm, mange mennesker, drinks, og alt hvad ellers hjertet begærer, til et par dage, hvor vi skal leve temmelig primitivt. Vi taler fælles bad og noget der minder om en feltseng i et telt (og sikkert mange myg og edderkopper – hvad jeg ikke gør for at tilfredsstille drengene 😉

Efter bare en enkelt overnatning i Bishop, skal vi videre til Yosemite http://www.yosemitepark.com/.
DET glæder vi os til (lige bortset fra det med at jeg sikker skal sove med edderkopper!). Bliver enormt lækkert at opleve en så storslået natur og så i 3 dage.

 

2 comments on “Rute Roadtrip Californien 2013
 1. Torben says:

  Hvad hedder det hostel i boede på?

  • Admin says:

   Hej Torben,
   Det hostel vi boede på i Los Angeles hedder Banana Bungalow.
   Det er vildt billigt, men vær obs på det primært er unge mennesker, som bor her.
   Vi synes det var udmærket fordi vi udelukkende brugte det som overnatningssted. Og altså ikke et sted, vi lige smækkede benene op og hyggede os 🙂

   Hilsen Tanya