Rute roadtrip østlige USA 2014

Rute roadtrip østlige USA 2014 med start og slut i New York

Så ligger ruten for vores næste roadtrip klar!
Når jeg skriver “vi” er det ment som familien – bestående af kæresten, teenagesøn på 13 og jeg selv.

Vi starter i New York, hvor vi tager nogle dage for lige at lande og nyde vi er tilbage.
Herefter afhenter vi vores bil og kører til Boston, hvor vi bl.a. skal på Whale Watch (hval safari). Vi HAR tjekket med WSPA og de er enige med os i at, det er en ok måde at se hvalerne på. Vi har valgt at se hvalerne fra Gloucester og booke billetter hos Cape Ann Whale watch.

Efter et dage i Boston området, kører vi mod Canada, hvor vi skal opleve det fantastiske Niagara Falls. Undervejs tager vi en overnatning i Utica NY – vi har booket et hotel, hvor der er mulighed for at få vasket noget tøj.

Fra Canada kører vi mod Washington DC, med et par overnatninger undervejs. Vi skal bl.a overnatte i Lancaster, hvor Amish folket hører til. Her har vi fundet et B&B med både elektricitet og rindende vand…
Når vi har nydt Washington DC nogle dage, tager vi tilbage til New York – med et kort stop i Philadelphia.

Hoteller -bestil hjemmefra eller ej?
Igen har vi valgt at reservere de fleste hoteller hjemmefra. På mange sider med rejsetip skriver de ellers at det er en god idé ikke at lægge sig fast på noget. Sådan er jeg desværre bare ikke indrettet. Jeg bliver lidt stresset af ikke at vide, hvor jeg skal sove. Oveni det er jeg lidt hys med rengøring og kryb. Vi har dog valgt at booke de allerede reserverede hoteller med gratis afbestilling, således vi kan – hvis vi har lyst – blive en dag ekstra et sted eller køre en dag før. Det skal dog lige siges at der ikke ydes tilbagebetaling hvis man checker ud før tid, men herregud… De par dollars vil jeg gerne risikere bare jeg har “ro på ” i mit hoved.
Vi rejste fra San Francisco en dag før sidste sommer på vores roadtrip i Californien, og selvom hotellet ikke var forpligtet til at give os pengene tilbage, gjorde de det alligevel.

Planlagt program?
Der er naturligvis nogle ting vi ikke vil gå glip af når vi er på tur. Derfor kan det være rart at have billetterne i orden til nogle enkelte ting. Fx. vores whale watch i Gloucester.

I New York kan det også være en fordel at bestille billetter til fx. Broadway Shows (hvis du rejser i højsæson). Du kan læse HER hvordan du kan spare penge på nogle attraktioner i New York, samt hvilke jeg synes er en fordel at have bestilt på forhånd.

 

 

6 comments on “Rute roadtrip østlige USA 2014
 1. Mikkel says:

  Det er næsten den samme tur vi tager på om en lille måned 🙂 Vi har dog en afstikker til Montreal og Toronto, samt Atlantic City. Turen er fuldt planlagt, alle hoteller og mange billetter er købt. Vi kan næsten ikke vente !!

 2. Admin says:

  Jeg må komplimentere Jeres valg af sommerens destination 😉
  Hvor længe skal I være afsted? Jeg glæder mig til at høre om Atlantic City, det var en overvejelse til vores tur.
  Selvom der er mindre end en måned til, så føles ventetiden lang hva’!? Det gør den også her i huset…
  RIGTIG god tur 🙂

 3. Mikkel says:

  Vi tager 4 uge i staterne denne gang. Atlantic City bliver vores base i 4 dage med afslapning på programmet. Jeg tæller dagene og der er ikke mange tilbage før vi sidder i flyveren 🙂 Mange billetter er købt, bl.a. Mayor Leauge Baseball i Toronto, Whale Watch i Boston, Golf i Atlantic City, Empire State Building, det nye 9/11 museum og besøg på Ben & Jerrys Isfabrik.

 4. Admin says:

  Vores veje krydser hinanden nogle gange kan jeg se 🙂 Jeg ønsker Jer en rigtig god tur!
  Husk #usarejsetips så vi andre kan se de bedste af Jeres billeder.
  Kør forsigtigt!

 5. Daniel says:

  Jeg kan se Atlantic City nævnes i kommentarerne, vi var der sidste sommer, det er et sted der varmt kan anbefales – til en dag eller to, det er et rigtigt hyggeligt sted.. boardwalken er fantastisk hyggelig og der er utroligt meget liv og glade mennesker i en dejligt afslappet atmosfære. Så helt klart en anbefaling værd. Vi valgte at bruge lidt ekstra på hotel budgettet i denne by og bo i en suite på øverste etage på et hotel med udsigt over byen til den ene side og udsigt over havet til den anden, 62 kvm kostede alt til trods ikke mere end ca. 1000-1100 danske kroner. – parkering var imidlertid en smule dyrt i Atlantic City – så dette er nok værd at have med i overvejelserne når man booker.

  • Admin says:

   Tak for din kommentar Daniel, dejligt du vil dele dine erfaringer!
   Kan du huske, hvad hotellet i Atlantic City hedder? Og måske har du et billede eller to af udsigten? Det ville være dejligt, hvis du vil dele det på Facebook.
   Godt tip, det med parkering. Det er ofte en post man glemmer lidt, og den kan komme til at koste en dyrt!
   Hilsen Tanya.