Tøsetur New York 2012

Tøsetur New York 2012 Central Park

Spontan idé fik os billigt til New York

I julen 2011 talte min niece (11 år yngre) og jeg om at vi snart skulle på tøsetur. Jeg stemte naturligvis for vi skulle til New York, og hun var heldigvis med på den, da hun ikke havde været i New York før.

Det var min tredje tur til New York, og ingen af turene har været ens. Første gang var kæreste-tur. Anden gang var familie-tur og nu stod den på tøsetur og jeg glædede mig mindst lige så meget som de foregående gange.

Vi skulle afsted i slutningen af marts og fik fået både fly og hotel afsindigt billigt! Fly bookede vi hos FDM-travel.dk  og hotellet hos Expedia. Vi kom direkte for små kr. 3000,-

Jeg var godt klar over at når jeg rejste med en, som ikke før havde været i New York, at jeg så ville opleve nogle af de samme ting og det havde jeg det helt fint med. Jeg er ikke så bange for at være turist, selvom jeg ved at mange går efter den “ægte New Yorker følelse”, så går jeg efter det jeg har lyst til. Om det så hedder Times Square, SOHO, Queens eller Brooklyn det tager jeg ikke så tungt. Er nu også af den opfattelse at man (jeg) bevæger sig længere og længere væk fra de mest turistede ting i New York når man har set det.