Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood globus fra roadtrip Californien

Universal Studios Hollywood er helt klart et besøg værd! Uanset om du rejser med eller uden børn, så anbefaler jeg du slår et smut forbi.

Der er mange måder at gribe Universal Studios an på. Vil du bare gerne lige snuse lidt til det og have et selfie foran den store globus, og måske et måltid mad på en lidt anderledes restaurant? Eller vil du ind og se parken, men rejser på et budget? Er du parat til at give lidt ekstra for din billet og undgå kø? Eller er du klar på at hive den store tegnedreng på bordet for en VIP oplevelse i Universal Studios?

Snuse og selfie foran Universal Studios Hollywood’s berømte globus
Udenfor parken ligger Universal City Walk, som er lidt ala en gå-gade med butikker, biograf, spisesteder, live musik og masser af lys og sjove ting. Det er gratis at gå her, men du skal have parkeret din bil og det koster selvfølgelig lidt. Jeg mener vi gav omkring $10 for parkering (okt. 2012)
Er du til Hard Rock Café, Panda Express eller noget helt andet, så har du chancen for at finde et spisested efter dine smagsløg på en af de nogle og 30 restauranter og caféer du finder her.

Vi kom ved 16 tiden i 2012, kiggede lidt rundt og så alle lysene lyse op i mørket ved 18-19 tiden da solen gik ned.
City Walk er gratis – dog skal du betale for parkering hvis du er i bil.

Universal Studios Hollywood Jaws eller Dødens Gab

Forlystelser og en tur ned ad Wisteria Lane
Med en dags billet har du adgang til hele parken og kan prøve samtlige forlystelser. Du kan tage på Studio Tour og blandt andet se den berømte Wisteria Lane fra serien Desperate Housewives. Hvis du har børn (eller er kan dit indre legebarn ikke få nok af Universal) kan du online købe billet, som er gældende i 2 dage.

Du skal sætte mindst én hel dag af til dit besøg i Universal Studios Hollywood.
Prisen (2014) for en dags billet er for børn i alderen 3-9 år $ 84
For større børn og voksne er prisen $92

OBS booker du din billet online, sparer du $5 pr. billet!!!

Front of Line Pass i Universal Studios HollywoodEr tålmodighed en by i Rusland for dig?
-Eller planlægger du at besøge Universal Studios Hollywood i sommermånederne, vil jeg anbefale dig at købe et Front of Line Pass, som giver dig ret til at springe køen over ved de forskellige attraktioner, og så er der reserveret plads (gode pladser) til dig til hvert show.

 

Prisen på et Front of Line Pass er afhængig af årstiden du rejser på.
Men de ligger fra $ 139-179
Der er kun så og så mange Front of Line Pass’es ledige, så husk at bestil hjemmefra! Du kan læse mere om hvilke nadre attraktioner jeg anbefaler du bestiller billetter til hjemmefra ved at klikke HER

Universal Studios Hollywood – jeg giver den hele armen! 
Alt kan købes for penge. Og har du et sted mellem $ 319 – 349 der står Universal på, kan du få en VIP Tour.
Jeg har ikke selv prøvet det (desværre) men du kan læse mere om hvad du får for dine penge på en VIP Tour i Universal Studios Hollywood ved at klikke dig ind på Universal Studios’ hjemmeside.

Parkering
Med hensyn til parkering, så kostede det i sommeren 2013 et sted mellem $15-35. Vi valgte at parkere selv til $15 og det var rigeligt tæt på indgangen.

Uden mad og drikke duer helten ikke!
Vi var spændte på, hvad prisen på mad og drikke var inde i selve Universal Studios, og blev positivt overraskede. Priserne var ikke skruet fuldstændig i vejret, så det var glædeligt. Og potions størrelsen er også “almindelig” amerikaner størrelser ; -)

Læs mere om Universal her.